MuKuFo Hjælp - SkabelonFra forsiden kan du vælge at arbejde med en foruddefineret skabelon:
Når du har klikket på skabelonikonet, kan du vælge skabeloner udfra hvilken kategori af foreninger, du ønsker skabeloner for. Desuden er det muligt at skifte til en af de andre typer af dokumenter istedet for en skabelon.Når du har fundet en skabelon, der passer til det dokument, du ønsker at lave, skal du klikke på skabelonoverskriften for at åbne den i værkstedet. Skabelonoverskriften er på illustrationen markeret af den nederste cirkel.:Når du har klikket på en skabelon, åbner den i værkstedet:I værkstedet før du sender det til oversættelse.');"> er der i venstre side en ordkasse med forskellige ord og overskrifter, du kan klikke ind på dokument. Ordene er sorteret i kategorier, så du hurtigt og let kan finde de ord, du skal bruge.
For at se ordene under en kategori, klikker du på plusset ved overskriften til kategorien. Når du finder det ord, du gerne vil have indsat på dokumentet, skal du på samme måde blot klikke på ordet, og det vil straks vise sig på dokumentet.
Da skabelonen indeholder adskillige ord og en overskrift i forvejen, vil alle ord du klikker ind blive tilføjet nederst i dokumentet. Efter hvert ord følger en linje, hvor du selv kan indtaste information, to pile knapper til at bestemme ordets placering i dokumentet og et rødt kryds du kan klikke på for at slette ordet. På billedet ovenfor har vi skrevet "klasseværelse 2.1" som mødested.

Har du tilføjet ændringer til en skabelon, og ved du, at du skal bruge den igen på et senere tidspunkt, er det praktisk at gemme dokumentet. I "MuKuFo hjælp" kan du finde vejledning til, hvordan du gemmer et dokument ved hjælp af systemet.1. Lav et dokument

2. Oversæt

3. Gem og hent

4. Print og e-mail

|   Ansvarserklæring   |   Kontakt webadministrator   |   Om MuKuFo   |