MuKuFo Hjælp - StandarddokumentFra forsiden kan du vælge at arbejde med et standarddokument. Et standarddokument er MuKuFos betegnelse for en færdig tekst, f.eks. en kontingentrykker eller et girokort. En standardtekst kan dog også behandles som et hvilket som helst andet dokument, hvor du kan tilføje og fjerne ord:Når du har klikket på skabelonikonet, kan du vælge skabeloner udfra hvilken kategori af foreninger, du ønsker skabeloner for. Desuden er det muligt at skifte til en af de andre typer af dokumenter istedet for en skabelon. Når du har fundet det ønskede dokument, skal du bare klikke på dokumentoverskriften for at åbne det i værkstedet. På billedet nedenfor ses dokumentoverskriften omkranset af den nederste cirkel:Når du har valgt et standarddokument, åbnes det i værkstedet. Her kan du redigere i indholdet:

I værkstedet før du sender det til oversættelse.');"> er der i venstre side en ordkasse med ord og overskrifter, du kan klikke ind på dokument. Ordene er sorteret i kategorier, så du hurtigt og let kan finde de ord, du skal bruge.
For at se ordene under en kategori, klikker du på plusset ved overskriften til kategorien. Når du finder det ord, du gerne vil have indsat i dokumentet skal du på samme måde blot klikke på ordet, og det vil straks blive indsat nederst i dokumentet.
Når et ord bliver indsat på dokumentet, vil du også se en linje til indtastning af information, to pile-knapper til at bestemme ordets placering på dokumentet og et rødt kryds til at fjerne ordet.

Har du tilføjet ændringer til et standarddokument, og ved du, at du skal bruge det igen på et senere tidspunkt, er det praktisk at gemme dokumentet. I "MuKuFo hjælp" kan du finde vejledning til, hvordan du gemmer et dokument i systemet.1. Lav et dokument

2. Oversæt

3. Gem og hent

4. Print og e-mail

|   Ansvarserklæring   |   Kontakt webadministrator   |   Om MuKuFo   |